Avaamme vihdoin uimalan puolen!


Iloisia uutisia, pääsemme vihdoin avaamaan uimalan!
Avaamme aluksi vain muutamia päiviä viikossa, joten ensi viikolla (vko 30) uimala on auki maanantaina sekä perjantaina klo 10:30-17:30 välisenä aikana. Muut aukiolopäivät näet ajanvarauskalenteristamme, sillä olemme avanneet sinne kuukaudeksi eteenpäin alustavat aukiolopäivämme uimalana osalta. Mikäli varauksia tulee paljon, voimme tarvittaessa avata lisää päiviä. Tämä tietenkin on toivottavaa, mutta joudumme aloittamaan vaikean kevään jälkeen varovaisesti. Ajanvaraukset uinteihin voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa osoitteesta timma.fi/hollolandogspacenter

Viime talvena sarjakortin ostaneet saavat 4kk lisää käyttöaikaa viimeiseen voimassaolopäivään. Eli jos sarjakorttisi olisi mennyt vanhaksi esim. 20.5.2020 niin saat lisää käyttöaikaa 20.9.2020 asti. Uusi päivämäärä laitetaan kassalla henkilökuntamme taholta ensimmäisen kerran korttia käyttäessäsi. 

Lisäksi alla uudet ohjeemme koronaviruksen ehkäisemiseksi:

  • ÄLÄ TULE TILOIHIMME FLUNSSAISENA TAI MIKÄLI LÄHIPIIRISSÄ ON FLUNSSAN OIREITA. 

  • JOS OLET ALTISTUNUT COVID-19-KORONAVIRUKSELLE TAI OLET OLLUT LÄHIKONTAKTISSA SAIRASTUNEEN KANSSA TAI OLET OLLUT ULKOMAILLA (THL:N LISTAAMAT MAAT) ETHÄN TULE TILOIHIMME 14 VUOROKAUTEEN!

  • PIDÄ KÄDET PUHTAANA. PARAS TAPA PESTÄ KÄDET ON KÄYTTÄÄ LÄMMINTÄ VETTÄ JA NESTESAIPPUAA. KÄSIENPESU PAIKKOJA LÖYTYY UIMALAN PUOLELTA SEKÄ WC-TILA REALISOINTIMYYNNIN PUOLELTA.

  • KÄYTÄ ALKOHOLIPITOISTA KÄSIHUUHDETTA, SITÄ LÖYTYY ESIM. KASSALTA. 

  • PIDÄ MIELELLÄÄN VÄHINTÄÄN METRIN ETÄISYYS MUIHIN ASIAKKAISIIN JA HENKILÖKUNTAAMME

  • TRIMMAUS JA KYNSIEN LEIKKAUS TILANTEISSA EMME OTA TOISTAISEKSI ULKOPUOLISIA TRIMMAUSHUONEESEEN